Cultuurhuis Heerlen is de culturele ontmoetingsplaats wat zich bevindt in de wijk Grasbroek, Musschemig en Schandelen. GMS behoord tot een van de oudste wijken in Heerlen.  

 

Er wordt vooral ingezet op het zijn van een centraal punt voor de wijk GMS en de daarbij behorende buurtbewoners. Zo wordt gevraagd aan de buurtbewoners waar er behoefte aan is en gaan dan samen kijken hoe dit gerealiseerd kan worden. 

 

Naast het zijn van een cultureel centrum waarbij muziekoptredens, dansvoorstellingen en theaterproducties worden gehouden, zet Cultuurhuis Heerlen zich ook in op het maatschappelijke gebied. Dit doen ze door activiteiten voor ouderen te organiseren, projecten met scholen uit te voeren en verbindingen te maken tussen jong en oud. 

 

Het ruime pand aan de Sittarderweg leent zich voor verschillende doeleinde. Van theaterproducties tot het huren van een zaal voor een vergadering, Cultuurhuis Heerlen kijkt samen met u naar de mogelijkheden als het gaat om cultureel, maatschappelijk en zakelijk gebied.  

 

Adres: Sittarderweg 145, 6412 CD Heerlen 

 

Voor info en reserveringen:

Mail: info@cultuurhuisheerlen.nl

Telefoon: 045 561 2121

 

www.cultuurhuisheerlen.nl