Buurthuis Beersdal is een ontmoetingsplaats voor jong en oud in de Heerlense wijk Beersdal. Een wijk met karakteristieke oude mijnwerkershuizen, maar ook nieuwbouw, waarin het prettig wonen is.

 

Buurthuis Beersdal biedt een gevarieerd aanbod van activiteiten aan, aansluitend op uw wensen en voor alle leeftijdsgroepen. Zo organiseert het buurthuis carnavalsfeesten, Dameszitting, Burendag, Wienertreffen en andere themafeesten, kienen op vrijdagavond, toneelvoorstellingen, pinksterbrunch, sinterklaasmiddag en kerstborrel.

Elke maandag is een Open Inloop, waar buurtbewoners tussen 12.00 en 14.00 uur gratis een kopje koffie kunnen komen drinken en contact kunnen maken met andere buurtbewoners. 

Ook vinden in het buurthuis rijbewijskeuringen plaats, worden bewonersvergaderingen van nabijgelegen VVE’s gehouden en vinden regelmatig bijscholingscursussen BHV plaats.

 

Onze zalen zijn te huur, onder meer voor buurtgerichte activiteiten op sociaal, cultureel, educatief en sportief vlak.

Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid via info@buurthuisbeersdal.nl. of bij onze penningmeester, Marion Blomen-Hoff: 06-53679994.

 

Voor reserveringen: info@buurthuisbeersdal.nl

Website: www.buurthuisbeersdal.nl